Geimer PC

Computers, reparaties & websites

pc op maat

Geen enkele standaard pc is afgestemd op uw wensen en gebruik. Daarom is het meestal goedkoper en handiger om de specificaties van een pc op de wensen van de gebruiker af te stemmen. Op deze manier krijgt u waar voor uw geld, en altijd de computer die bij u past. Tevens krijgt u bij mij 24 maanden garantie op de onderdelen en niet op de hele pc. Bij eventuele defecten bent u op deze manier niet de hele computer kwijt ter reparatie maar alleen het onderdeel wat vervangen moet worden. Mocht dit voor komen dan installeer ik tijdelijk een vervangend onderdeel tot het eigen onderdeel retour is. U kunt dan zorgeloos doorwerken.

Bijkomend voordeel is dat de pc altijd geupgrade kan worden zonder dat de garantie vervalt.

Bijvoorbeeld: wanneer u uw wensen uitbreidt om bijvoorbeeld zwaardere games te spelen of zwaardere software te draaien kan er een zwaardere videokaart worden geinstalleerd, geheugen vervangen/uitgebreid worden of een andere processor. Bij een reguliere standaard pc zou u dan de garantie verliezen.

De samengestelde computer wordt voorzien van een legitieme Windows 10 en de laatste updates, een anti-virus programma en indien gewenst overige software (bijvoorbeeld Microsoft Office, media programma's, games).